Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι πλέον το σύστημα φωτοβολταϊκών στοιχείων που είναι εγκατεστημένοι στην ταράτσα του Β κτιρίου του σχολείου μας, από σήμερα Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019, είναι πλέον συνδεμένο με το δίκτυο ηλεκτροδότησης της ΔΕΔΔΗΕ.

 f6

Πρόκειται για μια προσπάθεια και ένα έργο που ξεκίνησε με τη δωρεά από την εταιρεία Vodafone http://dim-vivlou.kyk.sch.gr/index.php/sxoleio/thnx/57-anakoinosi-doreas-efxaristirio-simeioma

και στη συνέχεια με πολύ κόπο, πολύ μεράκι και μεγάλη υπομονή, καταφέραμε να κάνουμε τον αρχικό μας στόχο πραγματικότητα.

 

f1   f2 f3 

 

Στη διαδρομή αυτή, ενεπλάκησαν πολλοί άνθρωποι και παράγοντες. Άλλοι βοήθησαν και άλλοι έφεραν δυσκολίες.  Όπως και να έχει τα πρώτα KW έχουν παραχθεί πλέον και διατίθενται στο δίκτυο ηλεκτροδότησης.

 

f5   f7

 

Για το αποτέλεσμα αυτό ευχαριστούμε θερμά: τον Αντιδήμαρχο κο Λιανό Δημήτρη, που συνέβαλε στην επίσπευση των διαδικασιών, την Σχολική Επιτροπή Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και τον Πρόεδρό της και Αντιδήμαρχο Βαθρακοκοίλη Νίκο.

 

 f8 f9 

 

Τέλος ευχαριστούμε την εταιρεία Technosy και προσωπικά τη μηχανικό κα Κάλια Καλαϊτζή για την αμέριστη βοήθειά της στο έργο αυτό.

 

Ασύγχρονη Μάθηση

LMS

Κάντε κλικ για είσοδο

Δανειστική Βιβλιοθήκη

Scroll to top