Τα νέα μας

Η τσάντα στο σχολείο - Δραστηριότητες Ιανουαρίου

Αγαπητοί γονείς,
Το Σαββατοκύριακο αυτό οι μαθητές δεν έχουν συγκεκριμένες σχολικές εργασίες (στα πλαίσια του προγράμματος: Η τσάντα στο σχολείο.) Προτείνονται όμως δημιουργικές εργασίες τις οποίες οι μαθητές δύνανται να πραγματοποιήσουν με τη βοήθεια των γονέων τους.

Οι δημιουργικές εργασίες μας έχουν σαν θέμα την «Φιλαναγνωσία».

 

  1. 1. Μπορείτε να επισκεφτείτε την σελίδα Μικρός Αναγνώστης
    να επιλέξετε τον σύνδεσμο: ''Να σου πω μια ιστορία'' και στη συνέχεια να επιλέξετε το παραμύθι:

"Ο σκαντζόχοιρος που ήθελε να τον χαϊδέψουν". Για να μεταφερθείτε αμέσως στη σελίδα του παραμυθιού κάντε κλικ στην εικόνα.

skantzoxoiros

Προτείνεται, να κλείσετε τον ήχο στον υπολογιστή και να διαβάσετε το παραμύθι παρέα με τα παιδιά.

2. Μπορείτε να συζητήσετε το παραμύθι με τα παιδιά.

3. Τα παιδιά μπορούν να ζωγραφίσουν οτιδήποτε τους άρεσε από το παραμύθι, και να γράψουν ένα τίτλο για την ζωγραφιά τους.

4. Μπορείτε να κατασκευάσετε μαζί τα παιδιά ένα σκαντζόχοιρο με πλαστελίνη και οδοντογλυφίδες και τη Δευτέρα να φέρεται τις κατασκευές σας στο σχολείο!

skantzoxoiros1

Η δασκάλα της τάξης

Μαρία Τσιριγωτάκη

Δείγμα αποτελεσμάτων

27746479

 

27744253

 

27846426

 

 

Ασύγχρονη Μάθηση

LMS

Κάντε κλικ για είσοδο

Ενημέρωση για

covid-19

Η Βιβλιοθήκη μας

Καλώς ήρθατε στον δικτυακό μας τόπο

Η δημιουργία του site του σχολείου μας αποσκοπεί:

  • στην ψηφιακή αποτύπωση και  προβολή του εκπαιδευτικού έργου που παράγεται από μαθητές και εκπαιδευτικούς του σχολείου μας,στην ενημέρωση των γονέων και κηδεμόνων, στην παροχή επιπλέον εκπαιδευτικού υλικού στους μαθητές/τριες του σχολείου μας, στη δημοσιοποίηση και ανάδειξη των δράσεων και  καλών πρακτικών, στο άνοιγμα του σχολείου στην κοινωνία, στην δυνατότητα επικοινωνίας και συνεργασίας του σχολείου μας με άλλα σχολεία ή φορείς της εκπαίδευσης. 
  • επιπλέον

Η φωτογράφιση και η βιντεοσκόπηση των μαθητών έχει πραγματοποιηθεί με σύμφωνη γνώμη και έγγραφη άδεια των γονέων-κηδεμόνων

Συνεργασίες

  Envstories logo new

Εξατομικευμένες τεχνολογίες μάθησης

iread

 odisseas-2018

ecoschools260x360

etwinning

SDW logo 2019

 

Ακούστε τις εκπομπές του σχολείου μας

euradio

Τελευταίες αναρτήσεις

Πολιτική Προστασία
27 Μαρτίου 2015
Thumbnail    
Thumbnail Ο Εσωτερικός Κανονισμός του σχολείου μας όπως εγκρίθηκε από το Σχολείο Συμβούλιο και από τον Συντονιστή Εκπαιδευτικού Έργου και ισχύει για το σχολικό έτος 2020-2021  
Thumbnail   Την τελευταία εβδομάδα πριν από τις διακοπές του Πάσχα, εκπαιδευτικοί και μαθητές όλων των τάξεων συμμετείχαν σε πασχαλινές δημιουργίες.
Thumbnail Με αφορμή τη γιορτή των Χριστουγέννων και αναγνωρίζοντας και ακολουθώντας το πνεύμα τψν Χριστουγέννων, το σχολείο μας σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Μορφωτικό Σύλλογο Νέων Τριπόδων συγκέντρψσε...
Thumbnail Την τελευταία μέρα της τηλεκπαίδευσης αποφασίσαμε να δώσουμε μια διαφορετική νότα στα μαθήματά μας!Αφού ολοκληρώσαμε την ανάγνωση των Χριστουγεννιάτικων κειμένων του βιβλίου μας παίξαμε ένα...
Scroll to top